x

Gyere, ünnepelj velünk!
2 éves a Családi Mókavár!


Egész héten meglepetésekkel,
szórakoztató játékokkal és foglalkozásokkal várunk!

Nézd meg, hogy milyen érdekességgel várunk »

Babamaszázs tanfolyam

Várom a várandós anyukákat és párjukat, valamint azokat a szülőket, nagyszülőket, gondozókat, akiknek 0 - 1 éves korú babája van. A programot 2-3 hónapos korban a legideálisabb elkezdeni, de természetesen nagyon nagy szeretettel várom a fiatalabb és idősebb babák és családjaik jelentkezését is.

Az általam alkalmazott módszert kizárólag oklevéllel rendelkező, képesített Csecsemőmasszázs Oktatók juttathatják el a szülőkhöz, egy 5 alkalomból álló csoportos (max. 6-7 fő) tanfolyam keretein belül, vagy egyéni oktatásban, ami 3-4 alkalmat igényel. 1 alkalom kb. 60 perc, ami beszélgetéssel, adott témák közös átgondolásával és természetesen a masszázs fogások megtanulásával telik.

Amire neked és babádnak szüksége lesz a tanfolyamon:

  • 2-3 textil pelenka,
  • min. 1 csere pelenka,
  • egy babatakaró, vagy plédecske, amit aláterítve otthonosabban érezheti magát a csemete,
  • hidegen sajtolt növényi olaj a masszírozáshoz (pl.: napraforgóolaj, szőlőmag olaj…, ezek Herbáriában, vagy patikában beszerezhetőek),
  • ha már nagyobbacska a baba, akkor néhány játék, mesekönyv, amit kezébe adhatunk, ha le akarjuk kötni, hiszen már 7-8 hónapos kortól igen mozgékonyak.

A tanfolyam keretei nagyon rugalmasak, próbálok mindig családias hangulatot teremteni. Bármikor szünetet lehet tartani, ha sír a baba, vagy éhes…, lehet etetni, szoptatni, játszani… Ha épp alszik, nem kell felébreszteni, mert min. 1 plusz játék baba mindig van nálam, mivel én egy játék babán mutatom be masszázsfogásokat, a gyermeket a szülő masszírozza.

Csizmadia Melinda: +3630/688-0976